PERHATIAN: Khas untuk wanita yang ada masalah JERAWAT, KULIT KUSAM BERMINYAK, JERAGAT dan PARUT. Ini berita baik untuk anda.

AKHIRNYA DIBONGKARKAN!

Pudarkan Jeragat & Jerawat.
Seawal 7 Hari Je

Diformulasi khas dari syarikat kosmetik terkenal di KOREA. Toner Double Action membantu mencuci kotoran di liang pori dan merawat sel kulit mati di wajah anda.. DAP DAP je dengan kapas. MUDAH sangat.

JOM TENGOK VIDEO DIBAWAH

Kami pulang balik duit anda kalau tak jadi

Anda mesti mengalami masalah macam ni kan?

Asyik naik jerawat je

Jeragat berpeta

Liang Pori Besar

Parut Cela

Tona Kulit Tak Sekata

Kulit Kering Kusam

Dibawah ini adalah Punca Utama JERAGAT JERAWAT semakin membiak di muka anda.

Sebenarnya cara mencuci muka yang betul je yang perlu anda lakukan untuk kekalkan kulit muka yang bersih dan lembap..

Menggunakan Foundation Yang Waterproof (Oilly based)

Cara Mencuci Muka Yang Salah

Terdedah kepada sinaran UV berlebihan

Perubahan Hormon

Yela, mungkin anda pikir sampai nak buat rawatan laser yang mahal, cucuk Vitamin C yang berbahaya dan macam-macam lagi produk yang banyak anda jumpa..

Dah lah mahal, sakit pulak tu!

Belum kira side effect lagi tu.

Nak tahu jalan penyelesaian paling 

MURAH, SENANG, SELAMAT dan BERKESAN?

Anda cuma perlu amalkan cara mencuci muka dengan betul je.

MEMPERKENALKAN

Toner Double Action Pertama di Malaysia

Diformulasikan dari putik bunga jasmine dan witch hazel

Toner bersifat Hydrating, Tiada alkohol yang bertindak cepat melembabkan kulit muka anda.

Kelebihan Khaf Skinz Toner

Diformulasi khas dari syarikat kosmetik yang terkenal di KOREA dan terbukti telah membantu lebih

0
Happy Customer dalam masa 3 bulan pelancaran!

Siapa yang patut gunakan Khaf Skinz Toner

✔ Mereka yang nak hilangkan jeragat tanpa side effect.

✔ Mereka yang nak hilangkan parut jerawat.

✔ Mereka yang nak rawat kulit dari dalam.

✔ Mereka yang nak kulit glowing tanpa berbelanja besar.

✔ Mereka yang nak kulit flowless, bersih dan licin tanpa perlu mekap tebal!

Khaf Skinz Toner Dijamin Selamat digunakan,
LULUS KKM

dan TIADA BAHAN KIMIA BERBAHAYA.

Betul ke Khaf Skinz Toner ni berkesan?

Jom kita tengok apa kata pengguna kami 😊

MUA Femes Amoy Hazlinda

Khaf Toner Kak Farah WAJIB guna selepas basuh muka utk cuci kotoran makeup yang tersumbat di liang pori. Sekarang Liang pori dah semakin mengecut, kulit sentiasa lembab dan gebu ja.

Produk Ini Mempunyai

100% Jaminan Wang Dikembalikan

Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin KHAF SKINZ TONER mampu membantu untuk menghilangkan jeragat dan mengembalikan keyakinan diri anda dengan kulit muka yang lebih bersih dan sihat. 

Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA! untuk kembalikan keyakinan diri anda.

BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order 09/03/2021

Freegift #1
Free Postage untuk pembayaran Online Banking FPX

Bernilai RM15

Freegift #2
Beauty Blender

Bernilai RM10

Freegift #3
Face Mask

Bernilai RM15

Freegift #4
Facial Device

Bernilai RM75

Dan kesemua FREEGIFT NI BERNILAI

RM115

DIBERIKAN SECARA PERCUMA JIKA ANDA PILIH RAWATAN 3 BOTOL PAKEJ JIMAT
(CUKUP PENGGUNAAN SELAMA 2 BULAN).

SELEPAS PROMO INI TAMAT, HARGA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA

Jom dapatkan SEKARANG pada harga SUPER JIMAT dan TEKAN GAMBAR UNTUK TERUS BUAT TEMPAHAN

SET PALING LARIS

Jangan terkejut kalau nanti ramai TEGUR sebab dah nampak lain kan ☺️

100% JAMINAN PULANGAN WANG

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

FAQ

Soalan-Soalan Lazim

KHAF Toner bebas bahan kimia berbahaya dan tidak akan memberi kesan iritasi atau penggelupasan pada kulit.

Sememangnya toner ini diformulasikan khusus buat mereka yang berkulit sensitif dan bagus untuk mengurangkan radang atau iritasi pada kulit. Kandungan toner juga bebas alkohol.

Tekstur toner adalah waterbased dan bebas alkohol, sah dibawa solat.

1 botol mengandungi 150ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada cara penggunaan

Jangan risau. Kandungan toner ni adalah selamat digunakan, bebas bahan terlarang dan berdaftar dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor rujukan NOT191101619K

Produk hendaklah dihabiskan dalam tempoh 12 bulan selepas dibuka.

Jangan risau, maklumkan semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami +6012 632 8501

Kami akan terus proses order anda dalam tempoh 24 jam selepas pembayaran dibuat. Penghantaran mengambil masa 1-3 hari bagi semenanjung, dan 3-4 hari bagi sabah & sarawak. Sekiranya anda tidak terima barang selepas 5 hari, anda boleh hubungi customer servis kami.